اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

جنگنده‌های آمریکایی حریم هوایی سوریه را نقض کردند

جنگنده‌های آمریکایی حریم هوایی سوریه را نقض کردند یک مقام روس خبر داد که جنگنده‌های آمریکایی هنگام نزدیک شدن هواگردهای تاکتیکی ارتش روسیه به آن‌ها در مرزهای سوریه سامانه‌های تسلیحاتی خود را فعال کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «اولگ گورینوف» معاون رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه خبر داد نیروهای ائتلاف آمریکایی موسوم به ضدداعش پروتکل‌های امنیت پرواز در سوریه را طی ۲۴ ساعت ۱۰ بار نقض کرده‌اند.

 

طبق گزارش شامگاه جمعه خبرگزاری «تاس»، این مقام روس خبر داد خلبانان نیروی هوایی آمریکا هنگام نزدیک شدن هواپیماهای روسیه به آن‌ها دو بار سامانه‌های تسلیحاتی خود را فعال کرده‌اند.

 

به گفته گورینوف، طی روز جمعه ۱۰ مورد نقض قوانین مربوط به پرواز پهپادها و هواگردهای ائتلاف ثبت شده که دو مورد آن مربوط به فعال سازی سامانه‌های تسلیحاتی هنگام نزدیک شدن هواگردهای تاکتیکی روسیه بوده؛ هواگردهایی که طبق برنامه‌ای ازپیش‌تعیین‌شده در طول مرزهای سوریه اقدام به گشت‌زنی هوایی می‌کنند.

 

نیروهای آمریکایی مناطق نفت‌خیز شرق و شمال شرقی سوریه را تحت اشغال دارند. به‌رغم بیانیه مکرر دولت سوریه درباره لزوم خروج هرچه سریع‌تر نیروهای بیگانه از خاک این کشور، با این حال، آمریکا همچنان به بهانه مبارزه با داعش در سوریه حضور دارد.

 

به‌رغم تلاش‌های آمریکا برای پنهان نگاه داشتن مقاصد اصلی از حضور نظامیان این کشور در سوریه، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ‌آمریکا پیشتر در اظهاراتی به صراحت گفته بود نیروهای آمریکایی برای استفاده از چاه‌های نفت در سوریه حضور دارند.

 

دولت دمشق بارها با ارائه مدارک مستند سرقت نفت سوریه توسط آمریکا را فاش کرده است. دمشق همواره اعلام می‌کند که آمریکا پس از سرقت نفت سوریه آن‌ها را از گذرگاه‌های غیرقانونی در شرق سوریه به پایگاه‌های خود در شمال عراق قاچاق می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار